Reactie

 1. Estimada Christine:
  Espero continúe desarrollando sus conocimientos, habilidades y destrezas en el arte y la cultura.Bendiciones.

 2. Estimada Christine:
  Que Dios la Bendiga, hoy, mañana y siempre.

 3. Beste Christine,
  Wat een bijzondere ontmoeting vandaag met jou op station Den Bosch oost. Terwijl de trein maar op zich liet wachten hebben we een gezellig gesprek gehad. En tot besluit kreeg ik ook nog spontaan een mooie zelfgemaakte ketting van jou! Ik zit helemaal stralend in de trein. Dit zijn mooie momenten in het leven. Vooral als ze zo spontaan ontstaan, doordat jij in mijn mandje keek. En een pakje “Bossche Koekwaus” zag van bakkerij “de broodspecialist”.
  Dank!
  Met vriendelijke groeten,
  Kim

 4. hallo Christien, ik vond de pareldag heel leuk om mee te maken, mooie dingen gezien en ik vond het ook weer leuk om jou te ontmoeten. ik heb de foto die we van jou maakte doorgestuurd naar Artery mail omdat het hier niet gaat.
  tot ziens

 5. CHAPEAU !! Leuk je site te hebben ontdekt, Christine. Liefs van een andere Koningin (sinds 11/02) :-)

 6. Wat een onzettend gezellige website! He-le-maal Christine! Heb je toegevoegd aan mijn favorieten en zal regelmatig een virtueel kijkje bij je komen nemen.
  lieve groetjes

 7. UN CORDIAL SALUDO DESDE NICARAGUA. EL ARTE Y LA CULTURA SON LA EXPRESIÓN DEL ALMA DE LOS PUEBLOS.

 8. Lieve Christine,

  heb zojuist een paar foto’s gestuurd, die ook op de website een plekje moeten krijgen! Een prchtige van jou als living statue op Koninginnedag 2012, en een foto van ‘Le leivre est fini’dat lekker bij mij aan de wand hangt! Ik las allerlei over je wat ik helemaal niet wist, logisch, want we kennen elkaar nog niet zo lang. Mooi werk, meissie, fijn om je te hebben leren kennen,

  Eileen

 9. Geachte Majesteit / Beste Christine,
  Geweldig je Majesteit-outfit voor het Living Statue Festival op de Haagsche Entree bij de Wiener Konditorei – op Koninginnedag. Je jurk tot in de kleinste details uitgewerkt – zelfs de Delfts blauwe tegeltjes en de pepernoten ontbraken niet. Heerlijk iemand te ontmoeten die out-of-the-box denkt en bezig is. Ook lief hoe je met Lonneke voortschreed over de Herengracht, Korte Poten en Korte Houtstraat.
  Nieuwsgierig geworden naar meer, je website bekeken. Erg mooi. Ik hoop dat je het aan gaat vullen met nog meer mooi werk.

  • Hoi Christine,
   Binnenkort kan er iemand bellen namens Texel dit weekend (krant) om een klein intervieuw af te nemen met je. Dit voor de promotie van de expositie en je eigen kunstwerk. Met vriendelijke groet Paulien Valk Galerie in de Hollebol

 10. Geweldig mooie site met hele mooie werken van een fantastische persoonlijkheid. Zet er nog meer op!

 11. Heel indrukwekkend om jouw werk op deze manier nu bij elkaar te zien! Je hebt heel mooie kunstwerken gemaakt en ik weet zeker dat veel meer mensen blij zijn dat nu alles ook op een website te vinden is.

 12. Prachtige site, geweldig om je werk zo bij elkaar te zien staan. Ga vooral door en zorg voor een goede camera, zodat je al je creatieve momenten in live kunt vastleggen! Jij maakt ze de moeite waard!

Laat een bericht achter